Een oase voor Rust, Ruimte en Relatie

Wij zijn een klein maar sterk bedrijf, met als specialisatie het verBEELDen van ideeën van anderen

Wij borduren en bedrukken (bedrijfs-)kleding, huishoudtextiel, knuffels voor baby's, maar ook omslagen van notitieboeken, bekers, glazen en nog veel meer.

Wij weven draagdoeken en maken baby en peuterkleding van zachte tricot die ideaal zijn voor het dragen van je kindje in een draagdoek.

Maar dat is niet alles, als christelijk bedrijf zijn wij gespecialiseerd in

Made for Worship – alles om God te aanbidden in Liefde en met eerbied. Dat varieert van kazuifels tot kerklinnen, van doopjurkjes en speciale kinderkleding tot kerklinnen en altaar kleden.

IDEEËN ver-BEELD-en MET LIEFDE


Met onze artikelen creëert u een leuk cadeau voor een van uw geliefden, maar u kunt ook iets moois voor uzelf laten maken.
Wilt u een product waar er echt maar een van is in de hele wereld? Bespreek uw wensen met ons. Wij maken een mooie creatie voor u!
Creativiteit, meedenken met de opdrachtgever, kennis van het vak en de inzet, maken dat onze klanten terugkomen met nieuwe ideeën die men omgezet wil zien in realiteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en onderscheidt ons van de 'massa & snel' leveranciers. Wij denken mee met de opdrachtgever. 'Onmogelijk' is een woord dat wij het liefst zo min mogelijk gebruiken. Van kleine tot grote oplages: bij ons is alles mogelijk.